Systém sázení proti remízám

Úvod - Blog - Systém sázení proti remízám
Září.27.2018

Představujeme vám jeden z mála jistých sázkových systémů, který vychází z modifikované strategie „Laying the Draw“. V tomto sázkovém systému využíváme jednu sázku před zápasem a zajištění sázky poté, co se zvýší kurz na remízu po prvním vstřeleném gólu.

Tuto sázkovou strategii můžeme provozovat pouze u sázkových kanceláří, které nabízejí sázkové kurzy na příležitost „12“ (tedy dvojtip na výhru domácích + výhru hostů), případně na to, že nebude remíza. Dále je třeba zajistit, že na tuto sázkovou příležitost v sázkovce půjde vsadit i během zápasu. To znamená, že bude live.

Jak na to?

Jako první sázíme proti remíze, tedy na již zmiňovanou příležitost 12 a to ještě před začátkem zápasu. Kurzy na dvojtip 12 musí mít hodnotu minimálně 1,30. Přitom platí, že čím vyšší kurz dostaneme, tím lépe.

Dále je nesmírně důležité, abychom si vybrali vyrovnaný zápas. To znamená, že na výhru obou týmu před zápasem je vypsaný stejný kurz. Tím dosáhneme vůbec nejvyššího možného zhodnocení našich peněz – vyšších kurzů jak před zápasem tak i během live sázení.

V druhém kroku zápas pojistíme sázkou na to, že bude remíza. Tuto pojistku ale můžeme dát teprve během zápasu, proto je nutné sledovat zápas live.

Pokud v průběhu utkání padne branka, kurz na remízu podstatně vyroste. A to je naše příležitost, protože vzniká surebet. Ale pozor, po padnutí gólu nesmíte na nic čekat. Klíčová je rychlost, protože kurzy na remízu zase rychle klesají.

Mohou tedy i stoupat, například pokud vyhrávající tým tlačí a má šanci vstřelit druhou branku, nebo když se mu dokonce podaří branku dát a vede 2:0, ale to se spíš nestává. Nicméně v takovém případě je kurz na remízu obrovský, tím pádem nebudete potřebovat tak vysokou sázku pro zajištění kurzu a tím pádem i vaše výhra bude mnohem vyšší.

Orientační hodnota pro sure bet je kurz na remízu nejméně 4,00. Čím vyšší kurz je, tím vyšší vám přinese výdělek.

Takže řekněme, že před zápasem vsadíte 100 korun na dvojtip 12 s kurzem 1,30. V zápase padne gól a na remízu se kurz zvedne na hodnotu 6,00. V tomto případě tedy stačí, abyste vsadili například 25 korun na remízu, přičemž možné výsledky jsou tyto:

  • Výhra jednoho z týmů = 100 × 1,30 = 130 – 100 (počáteční vklad) = 30 – 25 (vklad na sázku na remízu) = 5 korun čistý zisk
  • Remíza = 25 × 6 = 150 – 100 (počáteční vklad) = 50 – 25 (vklad na sázku na remízu) = 25 korun čistý zisk

V obou případech jste tedy v zisku, ať už zápas skončí jakýmkoliv způsobem.

Samozřejmě s velikostí sázek si můžete různě pohrát, abyste získali stejný zisk jak v případě výhry jednoho z týmů, tak i v případě remízy.

Více informací o tomto sázkovém systému hledejte zde.

ladyambientte

Velký hokejový fanoušek, který se rád věnuje pokeru, sportu a zdravému životnímu stylu.

1 Komentář

  1. Teodoro

    29.12.2020
    Odpovědět

    Jen jsem se chtěl podělit o zkušenost. Za mě....zatim nejstabilnější systém. Dávám "nebude remíza" v poločasu za nerozhodného stavu....denní zisk cca. 20%.

Chtěli byste se podělit o své myšlenky?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny *

Napsat komentář